Apartmani


Naši apartmani nalaze se u Ždrebcu, otok Pašman.
Zadar je 22,5km udaljen od objekta. Besplatno privatno parkiralište je dostupno na licu mjesta.

Gostima je dostupan besplatni WiFi. Smještajne jedinice sadrže TV. Pojedine imaju prostor za sjedenje i/ili balkon. Sve sadrže kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u sklopu objekta.

Free Wi-Fi

Free Parking

200 do 500m

200m

ribarnica

Ribarnica

200m
restoran

Restoran

200m
pet

Ljubimci

Dozvoljeni
parking

Parking

Besplatni za sve goste
terasa

Terasa

Svaki apartman ima svoju terasu
vesmasina

Perilica

Za sve goste nudimo dodatnu uslugu glačanja odjeće
crkva

Centar

200m
bus-avion

Autobus

200m
pusenje

Pušenje

Nije dozvoljeno unutar apartmana
klima

Klima

Svi apartmani imaju klimu
Ždreške lazi, Litnje maškare ili Ždreške igre, samo su neke od manifestacija koje će Vam uvijek nasmijani Ždrečani rado pokazati ili ponosno prepričati.
Samo mjesto okružilo je staru crkvu Svetoga Luke, pa se danas neprestano širi i poziva na odmor.

Najprometniji morski prolaz na Jadranu Mali je Ždrelac. Ono je već godinama prva pomisao jedniličarima koji su željni otkrivanja Kornata, Dugog otoka i svih sjevenih otoka zadarskog arhipelaga. Pogled koji se pruža sa mosta, koji veže otoke Pašman i Ugljan, često je cilj zaljubljenika u najljepše zalaske sunce i romantičare.

Ždrelac je naselje na Pašmanu, jednom od otoka zadarskog arhipelaga koji je s Biogradom povezan trajektnom linijom. Nastalo je oko crkve sv. Luke i proširilo se na nekoliko uvala i brežuljaka uključujući i novo naselje blizu mosta. Nazvan je po uskom prolazu na čijem se kraju i nalazi, Ždrilu, a kojim je otok Pašman razdvojen od otoka Ugljana. Ždrelac se nalazi na sjecištu pomorskih putova za izlete po okolnim otocima i kornatskom arhipelagu. Atraktivno je odredište za nautičare i zaljubljenike u sportove na vodi. Preko morskog tjesnaca, koji razdvaja otoke Ugljan i Pašman, 1973. izgrađen je 210 m dugačak most, uz koji je veliko vikend naselje. Prostrana uvala uz tjesnac sidrište je brojnih jahti na putu od kopna do Kornata.


Naša lokacija: